Karabük Üniversitesi Yılların Emeklerini Onurlandırdı
Karabük Üniversitesi Yılların Emeklerini Onurlandırdı

Karabük Üniversitesinde on yıl ve üzeri hizmet süresine sahip 436 idari personel için KBÜ Akademi Hizmet Ödülü Töreni düzenlendi.

Karabük Üniversitesinde on yıl ve üzeri hizmet süresine sahip 436 idari personel için 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda Hizmet Ödül Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhittin Kapanşahin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ak, Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Polat,  daire başkanları ve idari personel katıldı.

Fakültemizden ise Fakülte Sekreteri Sami Demirtaş, Bilgisayar İşletmeni Tevfik İlhan ve Bilgisayar İşletmeni Gözde Durmuş KBÜ Akademi Hizmet Ödülü belgelerini aldılar.

İdari personellerimizi kutluyoruz, başarılar diliyoruz.Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı


Haber Detayı İçin Tıklayınız.