Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet/Yemin Törenimiz Gerçekleşti
 Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet/Yemin Törenimiz Gerçekleşti

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 5. sınıfda öğrenim gören 63 öğrencimizin mezuniyet ve yemin töreni 12.06.2024 Çarşamba günü saat 18.00'da 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda yoğun katılım ile gerçekleşti.

Törenimize Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Solmaz, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Elif Çepni, Dekanımız Prof.Dr. Tahir Kahraman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İsmail Ak, Sağlık Bilimleri Fakülte Dekanı Prof.Dr. Müslüm Kuzu, İİBF Dekanı Prof.Dr. Ersin Müezzinoğlu, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muhittin Kapanşahin, Rektör Danışmanı Doç.Dr. Nihat Yılmaz, Karabük ADSM Başhekimi Doç.Dr. Ahmet Taylan Çebi, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Muhammet Kamil TURAN, TDB Zonguldak Oda Başkanı Sinem Avcı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Feyzullah Kabaran, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları/Akademik Personelleri, Fakülte Sekreteri Sami Demirtaş, Fakülte  İdari Personelleri ile Mezun Öğrencilerin aileleri katıldılar.

Fakültemizden derece girerek  mezun olan; 1.Diş Hekimi Aysu Özer, 2-
Diş Hekimi İsa Şadman, 3-Diş Hekimi Müzeyyen Belge ile mezun olan diğer Diş Hekimi  öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Haber Detayı İçin Tıklayınız.


Mezun öğrencilerimizi kutluyoruz, başarılar diliyoruz. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı